Přednáška a Den zazenu s Gabriele Linnebach – 2016-1

Gabriele Linnebach15.1.2016 se v Lotus Centru v Dlouhé ulici
v Praze uskuteční přednáška Gabriele Linnebach s názvem “Co je to pravé štěstí??”. Začátek přednášky je ve 20:00. Vstupné je 100 Kč. Na konci přednášky bude cca 20 minut zazen. Konec přibližně ve 21:30.

16.1.2016 se v Lotus Centru v Dlouhé ulici v Praze bude konat Den zazenu s Gabriele Linnebach. Během Dne zazenu bude přednáška. Program viz “dny zazenu v Praze“. Začátek v 10:00, konec v 15:00. Cena 400 Kč, studenti 200 Kč.

Pokud máte finanční nouzi, lze se dohodnout na slevě. Prosím, v tom případě mě kontaktujte na email myogen2003@yahoo.com a dohodneme se. Z důvodu poskytnutí slevy těm, kdo to potřebují, prosím ty, kdo mohou, aby přispěli 100 nebo 200 Kč navíc, případně v eurech (detaily níže) a pomohli tak někomu, kdo chce praktikovat, ale v současné době je ve finanční nouzi. Veškeré vybrané peníze slouží pro pokrytí nákladů Gabriele Linnebach na cestu a jídlo a na provoz Lotus Centra.

Na Den zazenu si vezměte pohodlné, pokud možno tmavé oblečení a lehký oběd. Zafu a zabutony jsou v Lotusu, ale ideální je si vzít své vlastní zafu, na kterém se vám sedí nejlépe.
Pokud chcete v Lotus Centru přespat z pátku na sobotu, případně i ze soboty na neděli, vezměte si spacák. Místo karimatky můžete použít zabutony v centru. Cena za jednu noc je 100 Kč.

Ceny v euro: přednáška: 5 euro, den zazenu: 15 euro, den zazenu pro studující: 5 euro, jedna noc přespání v Lotusu: 5 euro. Příspěvek pro druhé: 5, 10 nebo 20 euro (moc děkujeme předem). Prosíme bankovky, ne mince. Díky.

Přihlášky na Den zazenu prosím na email Romana Válka – myogen2003@yahoo.com

Kdo je Gabriele Linnebach?
Gabriele Linnebach studovala buddhismus v Japonsku u mistra Nishijimy, od kterého obdržela transmisi dharmy. Z japonštiny do němčiny přeložila kompletní dílo Shobogenzo mistra Dogena a v současnosti žije v Drážďanech, kde má malé dojo.