Letní retreat s Mikem u Mariánských lázní – 8/2012

Zveme vás na meditační ústraní (sesshin) s naším učitelem Mikem Luetchfordem, které se uskuteční v Meditačním centru Dibbavana u Mariánských Lázní.

Datum: 23-26.8.2012 (čtvrtek až neděle)
Místo: Meditační centrum Dibbavana u Mariánských Lázní (přesné info o lokaci zájemcům zašleme na vyžádání)

Víkendové ústraní je zaměřené na intenzivní praxi zenové meditace vsedě (zazen) a v chůzi (kinhin) v tradici japonské zenové školy Sótó mistra Dógena. V rámci ústraní bude probíhat dvakrát denně výuka dharmy a studium buddhistické filosofie formou přednášek a diskusí. Nedělitelnou součástí ústraní je také možnost zcela otevřené a neformální diskuse s učitelem. Nejsme uzavřená skupina, takže meditační ústraní je otevřené všem, kteří mají upřímný zájem o studium dharmy a podřídit se programu ústraní.

Cena: účastnický poplatek je 2200,- Kč.

Cena je konečná a zahrnuje 3x ubytování, 3x denně vegetariánsku stravu, 2x denně coffee break a příspěvek na dopravu učitele z UK na místo konání.

Co s sebou: spací pytel, vlastní ručník, meditační polštář (zafu, případně smotanou deku, na které můžete pohodlně sedět v meditační pozici), podložku na sezení není třeba, v centru jich je dostatek, volné a pohodlné oblečení, dobrou náladu a vůli sedět.
Program: viz podrobné informace

Prihlášky: Pavel Fencl, pavelfencl(zavináč)gmail(tečka)com, tel. +420 777 553 994, přihlášky je nutné zaslat nejdéle do 13.8.2012

Těšíme se na setkání!